fredag 23. mai 2014

Spis deg til en vakker hud!




Å ha en sunn glødende hud er noe alle ønsker seg. Ikke bare vil en vakker hud se bra ut, men du vil også føle deg bedre og øke egen selvtillit ved å ha en sunn og glødene hud. Selv om det er viktig å bruke gode naturlige produkter,  er det ikke bare det som skal til for å få en fantastisk hud. Naturlige matvarer kan hjelpe deg å oppnå resultater som du tidligere bare kunne drømme om.  Under er det listet opp 5 matvarer som kan hjelpe deg med å få en vakker og smidig hud. Men merk deg; visst du har en generelt usunn livsstil, dårlig kosthold og er avhengig av bøtter av kaffe og vin i løp av uka vil ikke de gitte tipsene hjelpe deg.


1.    Mørke bladgrønnsaker. Det kommer kanskje ikke overraskende på mange, disse mørkegrønne salatene er topp mat å spise for å få en vakker hud. Disse har en mengde næringsstoffer som mineraler, vitaminer, proteiner og fettsyrer som huden elsker. Grønne bladgrønnsaker er en av de mest naturlige former for mat som en menneskekropp kan dra nytte av. Det bidrar til å gi en strålende glød til huden din , for ikke å nevne det faktum at det holder deg i form og sterk.

2.    Vann. Du har sikkert hørt det før, og nå understreker vi det igjen. Vann en viktig del av din kropp. Menneskekroppen har en tendens til å bli dehydrert altfor raskt, og er det derfor viktig å etterfylle det.

3.    Nøtter hjelper deg å få glødende og ungdommelig hud.  Spesielt kokosnøtter utgjør en svært viktig rolle for å oppnå sunn og vakker hud. Oljen fra kokosnøtter inneholder fettsyrer som gjør underverker for huden din. Dette er stoffer som bidrar til å absorbere de næringsstoffer fra andre matvarer inn i kroppen. Det er dette naturlig form for fett som bidrar til å gi en utrolig glatt tekstur til huden din.

4.    Frukt rik på vitamin C. Det er svært viktig å inkludere frukt i kostholdet ditt for generelle velvære , men når det kommer til å ha vakre glødende hud, trenger du å gå et skritt videre. Konsumere frukt som har rikelig vitamin C, disse bidrar til å holde rynkene i sjakk.


5.    Gulrøtter er et absolutt "må ha" for sunn og smidig hud. De har store mengder antioksidanter, i tillegg til å inneholde beta karoten, som gir huden en naturlig ungdommelighet. Gulerøtter har er og full av antioksidanter som er kjent for å eliminere de skadelige giftstoffer fra kroppen. Giftstoffene er de som hemmer hudens evne til å gløde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar