torsdag 24. april 2014

Juicing - nøkkelen til mer energi i hverdagen!



 *  Å lage juice hjemme gir oss muligheten til å innta store mengder frukt og grønnsaker på en gang. Dette kan være nøkkelen til optimalisere helsen din og være nøkkelen til et mer energisk liv.  Noen mennesker synes det er vanskelig å spise nok grønnsaker og et glass grønnsaksjuice kan være løsningen.
* Jucing er en måte å innta alle næringsstoffene fra grønnsakene. Dette er viktig fordi de fleste av oss har treg fordøyelseetter å ha tatt ikke så optimale matvalg over lang tid. Treg fordøyelse hindrer kroppens mulighet til å absorbere alle  næringsstoffene fra maten. Juicen vil gå direkte til blodet og vil bære med seg alle næringsstoffene til de kroppsdelene som trenger det mest, uten å bli oppholdt I fordøyselses prosessen.  
* Juicing er også en eksepsjonell måte å rense kroppen, spesielt grønn juice. Grønn juice inneholder høye nivåer av klorofyll  som er et kraftig næringsstoff som trekker avfallsstoffer og tungmetaller ut av kroppen din. Den øker også oksygennivået i kroppen ved å stimulere produksjonen av røde blodceller.
* Juicing kan hjelpe deg å innta et mer variert utvalg av grønnsker i ditt kosthold. Mange spiser de samme grønnskene hver dag. Dette går imot prinsippet om å regelmessig rotere maten du spiser og øker sjansen for å utvikle matallergier. Med juicing kan du nyte et stort utvalg av frukt og grønnsaker du normaltvis ikke ville spist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar