torsdag 16. oktober 2014

Den fantastiske nypefrøoljen!


Siden Feel&Be er en grunderbedrift er vi som står bak på plass i alle deler av bedriften. Vi har tilbrakt hele sommeren ute på stand for å promotere Feel&Be som merke og produktene våre. Vi føler at på grunn av denne perioden har vi fått et mer pesonlig forhold til kundene våre. Og kanskje om vi ikke hadde vært ute blant kundene våre i sommer så hadde vi ikke fått en telefon idag fra en dame som var så fornøyd med Face Foaming Cleanser og som mener den er grunnen til at pigmentflekkene i ansiktet har blitt redusert. Vi vet hvilke effekter ingrediensene i denne skal ha, men å få høre det fra en kunde er helt fantastisk.

Hvorfor kan Face Foaming Cleanser redusere pigmentflekker? Svaret tror vi ligger i en av hovedingrediensene; nypefrøolje. Nypefrøolje er kjent for å redusere arr og pigmentering. Den er hentet fra frøene fra en vill roseplante tilhørende i Chile som har blitt brukt av folket i Chile i mange århundrer. Nylig har denne oljen blitt anerkjent i andre deler av verden og blant kjendiser for sine anti-aldring og hudhelbredende egenskaper.

De gunstige virkningene av denne oljen kommer fra dens høye nivå av vitamin C, omega-3 og omega-6 fettsyrer, samt retinsyrer. Essensielle fettsyrer har påvist å redusere arrdannelse og fremme cellenes regenerering.  Vitamin C stimulerer hudens kollagenproduksjon, og bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Vitamin A forsinker hudens aldring, stimulerer cellefornyelse og øker nivåene av kollagen.
Blant våre produkt er det Face Foaming Cleanser som har denne fantastiske oljen i seg:

http://feelandbe.no/product?article=718&kilde=hud



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar