torsdag 15. mai 2014

Hvordan få en sunn og vakker hud



Huden er kroppens største organ, men det er likevel mye vi ikke vet om den. Huden gjenspeiler din generelle helse og det er mange tiltak du kan gjøre for å holde den sunn og vakker. Det er aldri for tidlig å begynne å ta vare på huden, forebygging er nøkkelen.
I dag er den perfekte dag å begynne å forhindre fremtidig skade på huden.

1 . Gni bort årene
Massasje er gunstig for mer enn bare ryggen . En ansiktsmassasje stimulerer cellene i huden til å frigjøre kollagen og gjenopprette elastisitet som ofte forsvinner ettersom vi blir eldre.

2 . Du er aldri for ung
Du er aldri for ung til å ta vare på huden din. Huden din startes å eldes allerede i tidlig 20-årene, så ikke vent til du er 40 år med å starte å ta vare på den. En 20 år gammel mister kollagen i ansiktet hennes i samme tempo som en 40 -åring. Ved å ta vare på huden med en gang , kan du hjelpe forsinke kollagen tap og andre tegn på aldring .

3 . Først hendene, så ansiktet
På hender våre bærer vi med oss milliarder av bakterier til enhver tid. Så aldri ta på sminke eller berør ansiktet ditt før du har vasket hendene dine grundig. Bakterier er grunn nummer 1 til kviser og uren hud. De fleste av de bakteriene som når ansiktet ditt kommer ikke fra luften - de kommer fra hendene dine.

4 . Åpne porene
Lukkede porer betyr mindre absorpsjon av produktene du bruker.  For å få maksimal nytte av hudpleieproduktene dine er det lurt å åpne porene før du setter i gang med renserutinen. Den beste måten å gjøre dette på er å ta en vask klut eller håndkle,  bløte den i varmt vann, la det hvile på ansiktet ditt for en liten stund. Deretter bruker du dine nattserumer og -kremer

5 . De viktigeste hudpleieproduktene er de du ikke smører på
Vitaminer er bra for kroppen og for huden.  En av de viktigste hudpleieprodukter hver kvinne bør ha er et høykvalitets multivitamin. Huden din gjenspeiler hvor mye næring du får i deg.

6. Ansikts trening
Å trene ansiktsmusklene høres kanskje litt dumt ut, men de er viktige å huske på. Trent muskulatur vil alltid se bedre ut enn slapp muskulatur. Så nå er det bare å begynne å smile!

7. Fukte huden innenfra og ut

I tillegg til kremer utenfra trenger huden fuktighet innenfra. Pass på å drikk mye vann, huden er den første som lider fra en dehydrert kropp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar